La Fundación SJD Mallorca desarrolla una actividad de fomento de la ocupación subvencionada por el SOIB

febrer 6, 2024

La Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca desenvolupa una activitat de foment de la ocupació subvencionada pel SOIB i cofinanciada pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) que s’enmarca dintre de l’Eix i ha de contribuir a l’objetiu específic A: “Millorar l’accés a la ocupació i a mesures d’activació de tots els demandants d’ocupació, i en particular dels joves, els aturats de llarga duració i els grups desfavorits, les persones inactives, promovent l’ocupació por compte propi y l’economia social”.

——–

La Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca desarrolla una actividad de fomento de la ocupación subvencionada por el SOIB y cofinanciada por el Fondo Social Europeo Plus (FSE+) que se enmarca dentro del Eje 1 y tiene que contribuir al objetivo específico A: “Mejorar el acceso a la ocupación y a medidas de activación de todos los demandantes de ocupación, y en particular de los jóvenes, los parados de larga duración y los grupos desfavorecidos, las personas inactivas, promoviendo la ocupación por cuenta propia y la economía social”.

 

Camí Vell de Bunyola, 9
07011 Palma de Mallorca
T. +34 971 763 536