Encetem Escola Solidària!

agost 10, 2018

El curs 2017-2018 hem iniciat la primera experiència d’Escola Solidària.

L’escola l’Assumpció de Binissalem i els seus alumnes de tercer de primària han estat els protagonistes d’aquest primer projecte conjunt amb la Fundació Sant  Joan de Déu.

Conjuntament hem parlat sobre l’exclusió social, els conceptes de pobresa i sensellarisme i hem posat en valor les necessitats bàsiques de les que gaudim les persones moltes vegades sense ser-hi conscients.

La finalitat era clara, els infants van poder veure les conseqüències més immediates de quedar sense casa o de la manca de recursos més evidents. Ho férem a través de la recreació de situacions amb juguetes playmobil que captaren molt be l’atenció dels nins i nines.

La seva reciprocitat enfront al projecte ens ha fet arribar un recull de contes realitzat pels propis alumnes i dirigits als infants que conviuen al Convent  i una donació per part dels pares i mares de l’escola en forma de bolquers, tovalloletes i productes per nadons.

Ha estat una experiència enriquidora per ambdues parts  que esperem pugui continuar a altres centres aquest curs que en breus comença.

Camí Vell de Bunyola, 9
07011 Palma de Mallorca
T. +34 971 763 536