Ruta de la luz torna a la Fundació

juliol 14, 2017

La Fundació ha participat d’una iniciativa provincial, segons la qual, la Fundación Ruta de la Luz ha pogut efectuar revisions oftalmològiques a persones usuàries de diversos centres de la província gràcies a òptics voluntaris. Després de la revisió, a les persones que ho necessitaven, se’ls sol·licitaven unes ulleres graduades.
El passat dijous 25 de maig va arribar per primera vegada a la Fundació, aquest projecte “Ver para crecer” de la Fundación Ruta de la Luz, on òptics voluntaris van revisar la vista a 80 persones sense llar i en risc d’exclusió social a les instal·lacions de la institució a l’illa.

El passat 6 de juliol, van fer el lliurament a 39 persones d’ulleres graduades, fetes a la seva mida i totalment gratuïtes.

Camí Vell de Bunyola, 9
07011 Palma de Mallorca
T. +34 971 763 536